Header Image
Home / Beppie

Beppie

 Als 10 jarige droomde ik al van een huis waar mensen elkaar ontmoeten, discussiëren, samenwerken en zich laten inspireren. Die droom loopt als een rode draad door mijn leven. Veel van mijn activiteiten zijn gericht op het verbinden van mensen. Waarschijnlijk zag ik daarom in 2001 al de mogelijkheden van internet.

Ervaring
Nog voor de geboorte van Facebook en Twitter bedacht ik in 2002 de internet community 50plusnet.nl. Ik ontwikkelde deze community voor 50plussers die hun sociale netwerk willen uitbreiden. Ondanks ‘voorspellingen’ dat het niets zou worden, ’50plussers hebben geen belangstelling voor internet’, is 50plusnet.nl een succes geworden. Omroep MAX kocht het in 2012 en zorgt nu voor het beheer en onderhoud.
Hetzelfde concept heb ik gebruikt voor Beweegmaatje.nl, een sport-datingsite waarin mensen elkaar stimuleren om samen te sporten en te bewegen. Is verkocht aan hollandfit.nl en heet nu: www.sportpartner.nl.

Sinds 2005 heb ik een eigen coaching-praktijk. Ik begon met de Supervisie- en NLP opleiding toen ik op mijn werk steeds vaker het verzoek kreeg om mensen te begeleiden.

Ik geloof in de kracht van mensen en ben ervan overtuigd dat die kracht met gerichte coaching snel naar boven kan komen. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd en werk bij de coaching met uiteenlopende technieken. Aanvankelijk coachte ik mensen face-to-face op locatie. Momenteel doe ik het ook online via, FaceTime en Skype.

Tijdens het coachen heb ik de kracht van beelden ontdekt. Het ontrafelen van innerlijke -soms onbewuste- beelden kan heel goed helpen bij het bereiken van doelen. Sinds enige tijd zet ik daarom fotografie expliciet in, zowel bij individuele coaching trajecten als in groepen, bijvoorbeeld in de online cursus: ‘Beeld & Bewustwording

Opleiding
Hieronder een overzicht van de meest relevante opleidingen:
NLP Practioner, Systemisch werken en Transactionele analyse Phoenix Utrecht
NLP master opleiding IEP Nijmegen
Enneagram cursus Corael Utrecht
Post HBO opleiding supervisiekunde InHolland Academy Amsterdam
Grafische vormgeving Utrechts Centrum voor de Kunsten
Fotovakschool Amsterdam Fotografie opleiding

Top