Home / Online coaching ‘Beeld & Bewustwording’.

Online coaching ‘Beeld & Bewustwording’.

 
 Wat is de online coaching ‘Beeld & bewustwording’?

We gebruiken onze verbeelding voortdurend. Bewust en onbewust maken we beelden, soms positief soms negatief. Deelname aan dit coachings-traject helpt je te focussen op wat je wilt bereiken!  Bewust leren visualiseren helpt je negatieve patronen of gedachten te doorbreken.  De online coaching ‘Beeld & Bewustwording is in een besloten Facebookgroep van maximaal 10 personen.  Voordeel van groeps-coaching is  dat je door de groep veel ideeën krijgt om anders te kijken en veel van elkaar kunt leren. Je kunt je aanmelden voor de volgende thema groepen:

  • Grenzen stellen: hoe zeg ik ‘nee’ zonder me schuldig te voelen?
  • Conflicthantering: hoe los ik conflicten op en hoe vermijd ik ze?
  • Balans werk en privé: hoe kan ik voorkomen dat ik elke avond uitgeblust op de bank plof?
  • Met pensioen: hoe ga ik mijn dagen vullen?

Hoe werkt het?
Voorbereiding We werken in een besloten Facebook groep. We starten met een kennismaking; ‘Wie ben je, wat doe je en wat wil je bereiken’? Op basis van wat de deelnemers willen bereiken bedenk ik de foto-opdrachten. Het coachings-traject duurt 12 weken.

Uitvoeren van week-opdracht  Elke week geef ik een foto-opdracht. Bijvoorbeeld: Maak een beeld van wat je wilt bereiken. Fotografeer een kleur die je ontspanning geeft. Of maak een selfie met iets wat je energie geeft.

Bij de foto-opdracht geef ik een toelichting en stel ik vragen. Jij gaat vervolgens met je fototoestel/smartphone aan de slag om beelden te maken die bij het week-thema horen. Het gaat daarbij niet om de kwaliteit van de foto’s. De essentie is dat jij inzicht krijgt in het onderwerp dat je aan wilt pakken.  De foto-opdracht helpt je om je in die week te concentreren op dat wat je wilt bereiken. Aan het eind van de week selecteer je zelf de foto die het onderwerp voor jou het best in beeld brengt. Deze foto deel je in de Facebook groep, met een toelichting op de foto.

Feedback
Ik geef elke week een reactie op je foto in de Facebook-groep. Ook de andere deelnemers van de groep kunnen op jouw foto reageren en feedback geven. Vervolgens krijg je de opdracht voor de komende week.

Je zult merken dat het focussen en creëren van een foto/beeld je helpt anders te kijken en dat beeld een heel krachtig middel is om je doelen te realiseren.

Wat kost het?
De groep bestaat uit maximaal 10 personen. De groep start als er minimaal 5 aanmeldingen zijn. De kosten voor dit traject van 12 weken: 15 euro per week.

Meer weten? Stuur een mail

 

Top